Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
Setkání s Robertem Fulghumem

Robert Back to School

Na Fakultu humanitních studií UTB ve Zlíně zavítá známý a oblíbený americký spisovatel Robert Fulghum. Diskuse s autorem řady po celém světě oblíbených knih se uskuteční v úterý 15. října od 10.30 do 11.30 hodin ve Vzdělávacím komplexu UTB na Štefánikově ulici ve Zlíně. Proběhne v angličtině a nazvaná je Robert Back to School.

„Snažíme se Zlíňanům nabízet setkání se zajímavými osobnostmi z nejrůznějších oborů. Diskuse s Robertem Fulghumem proběhne díky aktivitě našeho absolventa Jana Svobody,“ zmínila kancléřka UTB Ing. Andrea Kadlčíková.

Robert Lee Fulghum (*1937) americký pastor, filosof, učitel, kovboj a zpěvák, je ve světě známý hlavně jako spisovatel. Proslavila jej hned jeho první kniha Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce. Také další jeho knihy jsou sbírkou krátkých úvah, zamyšlení či fejetonů o tom, co člověka běžně potkává, co každý důvěrně zná, aniž by o tom hlouběji přemýšlel. Do Česka se pravidelně vrací. Během podzimního turné po ČR představí svou novou knihu U devíti draků a jedné ovce.

Fakulty a součásti

Zavřít