Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
koncert utb

20 let UTB s kapelou Jelen

Srdečně zveme studenty, zaměstnance i veřejnost na koncert skupiny JELEN, který pořádá UTB k 20. výročí svého založení. Uskuteční se v rámci Zlínského filmového festivalu v pondělí 13. září 2021 od 18:00 na náměstí Míru ve Zlíně.

Vstup na koncert bude zdarma, je však nezbytné dodržet veškerá aktuálně platná protiepidemická opatření. Pro vstup do koncertní zóny je nutné prokázat svoji bezinfekčnost, a to některým z následujících způsobů:

  • QR kódem z certifikátu EU Covid-19 (aplikace Tečka nebo tištěná verze),
  • certifikátem o provedené vakcinaci proti onemocnění Covid-19 – vstup je možný 15. den po dokončeném očkování,
  • negativním PCR testem ne starším než 7 dní nebo negativním antigenním testem ne starším než 72 hod. z certifikovaného zařízení,
  • děti do 6 let bezinfekčnost prokazovat nemusí.

Antigenní test lze absolvovat na festivalovém odběrovém místě spol. Vaše Laboratoře s.r.o. na náměstí Míru. Plné znění pravidel najdete na webu Zlínského filmového festivalu.

Pozvání poslala i skupina JELEN:

Hudební skupina Jelen hraje vlastní tvorbu, čerpající ze stylu country, bluegrass, blues a folku. V obsazení převládají akustické hudební nástroje. Existuje od roku 2012 a její popularita roste. K jejich nejznámějším singlům patří například Nebe nad Prahou, Magdalena, Světlo ve tmě, Jelen a Co bylo dál.

Tak určitě přijďte, těšíme se na vás!

Festivalový program UTB

Bohatým programem se univerzita zapojí do 61. ročníku Zlín Film Festivalu. Chcete vědět, co jsme pro vás letos připravili? Čtěte aktualitu níže.

Fakulty a součásti

Zavřít