Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
Job Centrum

Job Centrum UTB spustilo nový Job Portal UTB

Job Portal UTB je kariérní portál Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, který propojuje studenty a zaměstnavatele. Studentům a čerstvým absolventům pomáhá najít relevantní pracovní pozice a zaměstnavatelům vhodné uchazeče.

Job Centrum UTB úspěšně provozuje portál s nabídkou práce pro studenty a absolventy univerzity už od roku 2015. S novým portálem však přichází řada vylepšení a praktických funkcí.

Firmy si po registraci vytvoří vlastní profil, kterým se prezentují před studenty/absolventy, zveřejňují své pracovní nabídky (nejen HPP, ale i pracovní stáže, trainee programy, brigády, dobrovolnickou činnost či témata závěrečných prací).

Studenti/absolventi si vytvoří svůj osobní profil a vyhledávají vhodné pracovní nabídky nebo sledují firmy, které je zaujmou.

Job Portal studentům automaticky na základě údajů, které vyplní ve svém profilu nabízí pracovní nabídky i zaměstnavatele, kteří by se jim mohli líbit. Zaměstnavatelům naopak nabízí vhodné kandidáty, a Ti je mohou v případě zájmu kontaktovat.

Všichni studenti, kteří se zaregistrují nebo přihlásí na Job Portal od 1. 5. do 30. 6. 2021, obdrží na svůj email unikátní kód pro VIP účet na e – shop DATART a můžou se zařadit do SOUTĚŽE o skvělé ceny! Soutěžíme o desítky cen (univerzitní merch) a díky spol. DATART i o zbrusu nový iPhone. Pozor, pro účast v soutěži musí být profil vyplněn minimálně na 80 %.

ZAREGISTROVAT SE ZDE

Fakulty a součásti

Zavřít