Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
DOD 2023

Den otevřených dveří UTB 2023

Ve čtvrtek 26. ledna v 9 hodin otevře Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně dveře všech svých fakult. Zájemci o studium se tak mohou přijít podívat na moderní univerzitní prostory, získat potřebné informace ke studijním programům i k přijímacímu řízení a nasát atmosféru vysokoškolského života.

UTB nabízí více jak 190 perspektivních studijních programů, proto pokud potřebuje zájemce s výběrem poradit či si není úplně jistý, který program je pro něj ten pravý, může se před Dnem otevřených dveří podívat do vyhledávače oborů. Zde si vybere právě podle fakulty nebo podle svých zájmů a hned bude vědět, kam se 26. ledna vydat.
V rámci programu budou probíhat na všech fakultách hromadné přednášky v 10:00, 12:00 a 14:00 hodin. Zároveň si každá fakulta připravila specifický program podle svého zaměření a oborů. Konkrétní programy jednotlivých fakult naleznou zájemci na jejich webových stránkách či facebookových událostech:

Kromě zmiňovaných fakult mohou uchazeči navštívit i rektorát univerzity (budova U13), kde se budou moc podívat do prostorů univerzitní knihovny nebo se vyfotit s Vzducholodí UTB. A proč se vyfocení vyplatí? Po předložení fotografie ve studentské klubu na kolejích U7, které budou ten den též k nahlédnutí zpřístupněné, získá návštěvník kávu nebo čaj úplně zdarma.

Kam by se měl uchazeč ještě podívat a co by měl sledovat?

  • Na instagramovém profilu se bude moc zeptat na všemožné otázky, které ho zajímají.
  • Na facebookové události najde všechny potřebné materiály a další informace.
  • V naší mapce najde jednotlivé fakulty, takže se během návštěvy neztratí.

Fakulty a součásti

Zavřít