Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
workshop

#1 Build it UP! – Cenotvorba

Chcete pracovat na volné noze a nevíte, jak začít?  UPPER chystá sérii workshopů Build it UP!, které vám ulehčí vstup do světa podnikání. Díky pozvaným lektorům získáte znalosti a dovednosti, které se vám budou jako OSVČ hodit. Workshopy se budou konat v univerzitní galerii G18, první workshop proběhne 2. března od 16 hodin.

První workshop bude věnovaný problematice správné cenotvorby, se kterou se potýká každý podnikatel, včetně těch podnikajících v kreativních a kulturních odvětvích. Studenti se dozví, jak své produkty nacenit, na jaká kritéria při tvorbě ceny přihlížet a kdy je čas cenu zvýšit. Workshopem je provede designér business strategií Petr Pouchlý, který se již více než deset let věnuje nejen strategickému budování značek a mentoringu. Přidejte se na událost na Facebooku.

Série pěti workshopů zaměřených na odborná témata bude probíhat od března do května 2023. Přestože je projekt primárně určen studentům Fakulty multimediálních komunikací, účast studentů ostatních fakult bude vítaná. Cílem projektu je mimo jiné rozšířit povědomí studentů o nových a moderních směrech vývoje technologií a digitálních tržištích. Akce je zdarma, účast netřeba hlásit.

Fakulty a součásti

Zavřít