Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
festival

Skrz Prsty: Body Image

27. 3. 2024 ve 14 hodin ožije 14|15 Baťův institut festivalem Skrz Prsty, který každý rok otevírá jiné tabuizované téma ve společnosti. Letos se budeme věnovat Body Image – nejen poruchám příjmu potravy, ale také upravování fotografií na sociálních sítích do nereálných standardů krásy a body positivity.

Vstup je zdarma, festival pořádají studentky a studenti Fakulty multimediálních komunikací UTB.

Na návštěvníky čekají přednášky a diskuze s nutriční terapeutkou Annou Štorkovou, Natálií Šobrovou, která si osobně prošla poruchou příjmu potravy, bývalou baletkou Barborou Slováčkovou a cvičitelkou jógy Kateřinou Čajánkovou, s níž si mohou dobrovolníci na závěr zacvičit. Po dobu akce bude k dispozici v odděleném prostoru psycholožka dostupná k soukromé konzultaci. Celým odpolednem bude provázet influencer Lukefry.

Podrobný program a další zajímavosti najdete na našem Instagramu, Facebooku či webu. Připojte se i na událost na Facebooku.

S letošním 11. ročníkem studentského festivalu Skrz Prsty přichází také nová série podcastu. V prvním díle za námi dorazila psycholožka UTB Alice Kutnarová. 👇

Fakulty a součásti

Zavřít