Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
FAI

CEBIA-Tech vystavuje v Brně

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně prezentuje na jubilejním 60. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu, věnovanému 100. výročí založení Československa, své výzkumné Centrum bezpečnostních, informačních a pokročilých technologií (CEBIA-Tech). Veletrh se aktuálně koná na výstavišti v Brně a potrvá až do pátku 5. 10. 2018.

Uvedené výzkumné centrum prezentuje svoji činnost jak pro odbornou, tak i pro širokou veřejnost, jíž je na veletrhu hojná účast.

Jsou zde prezentovány výsledky v oblasti rapid prototyping či reverzního inženýrství. Návštěvníci veletrhu mohou naživo shlédnout výrobu vybraných modelů na 3D tiskárně či ukázku spolupráce robota YuMi s návštěvníky MSV. Dále se mohou seznámit s možnostmi testování a výzkumu zařízení pro techniku prostředí budov, výzkumem v oblasti elektromagnetické kompatibility, forenzních věd a v neposlední řadě také vývojem embedded systémů. Výzkumné centrum se také zabývá zpracováním odpadních surovin kožedělného průmyslu a jeho následnou přeměnou na bionaftu.

Fakulty a součásti

Zavřít