Technologie a hodnocení potravin
Gastronomie ve vztahu k výživě člověka
Zajímáte se o moderní gastronomii a zdravou výživu? Náš kurz vám poskytne aktuální informace a praktické zkušenosti týkající se moderních gastronomických trendů a jejich vztahu k lidské výživě jak v české, tak světové gastronomii. Získáte znalosti o gastronomických technologiích, teoretické poznatky o potravinách, jejich nutričním složení, bezpečnosti a kvalitě, a seznámíte se se zásadami výrobní praxe. Správnou úpravu potravin si vyzkoušíte v praxi.
V kurzu se zaměříme i na problematiku nutriční hodnoty pokrmů a jejich vlivu na výživový stav člověka.
Tento kurz je určen široké veřejnosti, která má zájem o získání, prohloubení, rozšíření nebo změnu kvalifikace v oblasti gastronomie a výživy člověka. Objevte s námi svět gastronomických inovací a výživových trendů!
Délka trvání: Délka kurzu je celkem 50 hodin. Výuka probíhá jednou za 14 dní v pátek odpoledne formou přednášek a praktických cvičení.
Forma vzdělávání: prezenční
Datum zahájení: po naplnění potřebného počtu zájemců
Příjem přihlášek: průběžně
Organizátor: Fakulta technologická UTB ve Zlíně